Ventilationsservice i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

556533-6699 är organisationsnummer för verksamheten Ventilationsservice i Sölvesborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ventilationsservice i Sölvesborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Ventilationsservice i Sölvesborg AB finns i.

Ventilationsservice i Sölvesborg AB har varit registrerat sedan 1996-08-23 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ventilationsservice i Sölvesborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ventilationsservice i Sölvesborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ventilationsservice i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ventilationsservice i Sölvesborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-19310 eller genom brev på följande adress:
Gerbog. 12, 294 32, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva ventilationsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ventilationsservice i Sölvesborg AB och det är Lennartsson, Per Olle Johnny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Annika som är född 1958 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,