Listermacken AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Listermacken AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Listermacken AB är ett av dem. Statusen för Listermacken AB är att Bolaget är aktivt.

Listermacken AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-03-05. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Listermacken AB ska trivas.

Listermacken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bensin och dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Listermacken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Listermacken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Listermacken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-50750.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Listermacken AB är Johansson, Patrik Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Jessica Marina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Noresson, Rolf Karl Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Listermacken AB har 556530-2386 som sitt organisationsnummer.