Sydställningar Värdepappersförvaltning AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sydställningar Värdepappersförvaltning AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sydställningar Värdepappersförvaltning AB är ett av dem. Statusen för Sydställningar Värdepappersförvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Sydställningar Värdepappersförvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-01-26. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sydställningar Värdepappersförvaltning AB ska trivas.

I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydställningar Värdepappersförvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sydställningar Värdepappersförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sydställningar Värdepappersförvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sydställningar Värdepappersförvaltning AB är Larsen, Christian Tommy som är född 1952 och har titeln VD, Larsen, Christian Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Sara Kerstin Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantTörnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Sydställningar Värdepappersförvaltning AB har 556529-2199 som sitt organisationsnummer.