Steromil Scandinavia Aktiebolag

Blekinge län

Information

556528-2000 är organisationsnummer för verksamheten Steromil Scandinavia Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Steromil Scandinavia Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Steromil Scandinavia Aktiebolag finns i.

Steromil Scandinavia Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-12-19 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Steromil Scandinavia Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Steromil Scandinavia Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Steromil Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Steromil Scandinavia Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-10970 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall importera, bereda, förpacka, sälja och distribuera kemiska produkter såsom desinfektionsmedel i Sverige och utomlands, bedriva konsultverksamhet avseende dessa produkter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Steromil Scandinavia Aktiebolag och det är Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Likvidator, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,