Vingkraft AB

Blekinge län

Information

556528-1945 är organisationsnummer för bolaget Vingkraft AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vingkraft AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Vingkraft AB finns i.

Vingkraft AB har varit registrerat sedan 1995-12-13 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vingkraft AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Vingkraft AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vingkraft AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vingkraft AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-19115 eller genom brev på följande adress:
Bokedalsv. 56, 294 92, Sölvesborg

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet främst inom energi- och telekomsektorn samt produktutveckling främst inom energisektorn och vatten- och avloppsteknik samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Vingkraft AB och det är Nilsson, Sven Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lisbeth Yvonne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,