Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556525-9339.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-14700 alternativt besöka eller skicka post till Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB på följande adress Stortorget 6, 294 31, Sölvesborg.

Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Sölvesborgs Fastighetsförmedling AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Robertsson, Sara Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.