NL Lantbruk AB

Blekinge län

Information

556525-3597 är organisationsnummer för verksamheten NL Lantbruk AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NL Lantbruk AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som NL Lantbruk AB finns i.

NL Lantbruk AB har varit registrerat sedan 1995-08-01 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NL Lantbruk AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

NL Lantbruk AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NL Lantbruk AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med NL Lantbruk AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-60148 eller genom brev på följande adress:
Dalahavens v. 14, 294 93, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, djuruppfödning, entreprenad avseende lantbruksmaskiner samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NL Lantbruk AB och det är Jönsson, Lars Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Nils Olof som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,