Brorssons Fiskförsäljning AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Brorssons Fiskförsäljning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Brorssons Fiskförsäljning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Brorssons Fiskförsäljning AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556521-7741.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-50080 alternativt besöka eller skicka post till Brorssons Fiskförsäljning AB på följande adress Vångav. 4, 294 71, Sölvesborg.

Brorssons Fiskförsäljning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Brorssons Fiskförsäljning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Björnsson Jonasson, Gunilla Marg:a som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva butikshandel med fisk, skal- och blötdjur samt grossistverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.