AB House of Isle

Blekinge län

Information

AB House of Isle är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som AB House of Isle finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB House of Isle är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

AB House of Isle som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1995-07-17. Men sedan 1998-01-01 så har AB House of Isle varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hanö, 294 07, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB House of Isle så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-53089.

Sölvesborg arbetar för att bolag som AB House of Isle ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB House of Isle. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva konferensverksamhet, handel med industritillbehör, reservdelar och liknande produkter. Vidare ska bolaget bedriva konsultverksamhet inom mobiltelefoni och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB House of Isle är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB House of Isle och det är följande personer, Dettwiler, René som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dettwiler, Madelaine som är född 1963 och har titeln Suppleant, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisor, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB House of Isle är 556520-5878.