Djupekås Bygg AB

Blekinge län

Information

Djupekås Bygg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Djupekås Bygg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Djupekås Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Djupekås Bygg AB har haft sedan 1996-01-01. Djupekås Bygg AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Djupekås Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till M , 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-50675.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Djupekås Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Djupekås Bygg AB har idag 556519-6366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Djupekås Bygg AB

Bolaget skall bedriva byggserviceverksamhet i Sverige och i utlandet samt bedriva värdepappersförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Djupekås Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Folkesson, John Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigsdotter, Ingrid Elsa Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.