Ysane Entreprenad AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Ysane Entreprenad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Ysane Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Ysane Entreprenad AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556516-7029.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9632202 alternativt besöka eller skicka post till Ysane Entreprenad AB på följande adress Norremarksv. 194, 294 94, Sölvesborg.

Ysane Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Ysane Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Knut Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk, dumpertransport,uthyrning av arbetskraft, övrig entreprenadverksamhet och handel med värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.