MW Marketing Aktiebolag

Blekinge län

Information

556514-9027 är organisationsnummer för verksamheten MW Marketing Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MW Marketing Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som MW Marketing Aktiebolag finns i.

MW Marketing Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-07 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MW Marketing Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MW Marketing Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MW Marketing Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med MW Marketing Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-13190 eller genom brev på följande adress:
Landbrog. 7, 371 34, Karlskrona

Bolaget skall driva försäljning av byggnadsmaterial och konsult- tjänster inom byggnadsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare produktion av program och reklamvideo för TV-mediet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MW Marketing Aktiebolag och det är Olsson, Mats Per-Olof som är född 1961 och har titeln Likvidator, Nordström, Johan Bengt Oscar som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,