Fastighetsaktiebolaget Xero Chino

Blekinge län

Information

556514-2436 är organisationsnummer för bolaget Fastighetsaktiebolaget Xero Chino. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsaktiebolaget Xero Chino är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Fastighetsaktiebolaget Xero Chino finns i.

Fastighetsaktiebolaget Xero Chino har varit registrerat sedan 1995-06-02 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsaktiebolaget Xero Chino så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fastighetsaktiebolaget Xero Chino är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Xero Chino är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Xero Chino så kan ni göra det på telefon genom 0456-13900 eller genom brev på följande adress:
Skorpv. 3, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsaktiebolaget Xero Chino och det är Sturesson, Per Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Feuk, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Jerry Anders Jim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor