TA-MIX i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

TA-MIX i Sölvesborg AB är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som TA-MIX i Sölvesborg AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TA-MIX i Sölvesborg AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1995-05-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tredenborgsv. 3, 294 35, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TA-MIX i Sölvesborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-19730.

Sölvesborg arbetar för att bolag som TA-MIX i Sölvesborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TA-MIX i Sölvesborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva grossiströrelse avseende kontors-och pappers- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TA-MIX i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hamrin, Agneta Lovisa Carolina i förening med en av -Johansson, Kent Johan Roger -Nyblom, Lars Anders Stefan -Simonsson, Anders Carl-Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TA-MIX i Sölvesborg AB och det är följande personer, Johansson, Kent Johan Roger som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Kent Johan Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyblom, Lars Anders Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamrin, Agneta Lovisa Carolina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Anders Carl-Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för TA-MIX i Sölvesborg AB är 556513-7675.