Lars Maskindelar AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Lars Maskindelar AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lars Maskindelar AB är ett av dem. Statusen för Lars Maskindelar AB är att Bolaget är aktivt.

Lars Maskindelar AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-24. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lars Maskindelar AB ska trivas.

Lars Maskindelar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av lantbruksmaskiner och delar därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Maskindelar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Lars Maskindelar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Lars Maskindelar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-19540.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lars Maskindelar AB är Karlsson, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl-Gunnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Lars Maskindelar AB har 556507-5792 som sitt organisationsnummer.