Eskilsgård Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Eskilsgård Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Eskilsgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Eskilsgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-01-27 och har organisationsnummer 556504-5571.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-60230 alternativt besöka eller skicka post till Eskilsgård Aktiebolag på följande adress Gammalstorpsv. 354, 294 92, Sölvesborg.

Eskilsgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-01-27.

I Eskilsgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Erik Johan Eskil som är född 1977 och har titeln Suppleant , Svensson, Karl Johan Christer som är född 1979 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lantbruk, produktion och försäljning av djur- och växtodlingsprodukter, handel med jordbruksmaskiner, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.