DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag

Blekinge län

Information

DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bai Lindell, Jinyan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Leif Bertil Karl-Erik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag på telefon 0456-14796.

Bolaget skall bedriva restaurang och nöjesverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

DA-PHI Restaurang & Nöjes Aktiebolag har 556504-5241 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.