Åboms Glas & Porslin AB

Blekinge län

Information

556497-3419 är organisationsnummer för bolaget Åboms Glas & Porslin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åboms Glas & Porslin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Åboms Glas & Porslin AB finns i.

Åboms Glas & Porslin AB har varit registrerat sedan 1994-11-16 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åboms Glas & Porslin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Åboms Glas & Porslin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åboms Glas & Porslin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Åbom, Britt Inger -Åbom, Per Fredrik

Vill ni komma i kontakt med Åboms Glas & Porslin AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-19490 eller genom brev på följande adress:
Biskopsg. 3, 296 31, Åhus

Bolaget skall bedriva försäljning av glas, porslin, konsthantverk, konst, husgeråd samt värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åboms Glas & Porslin AB och det är Åbom, Britt Inger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Åbom, Per Fredrik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,