Svetsbo Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Svetsbo Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Svetsbo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svetsbo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svetsbo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-26. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svetsbo Aktiebolag ska trivas.

Svetsbo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka service inom svetsningsbranschen samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta såväl fast som lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svetsbo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Svetsbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Svetsbo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-51207.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Svetsbo Aktiebolag är Nilsson, Bo Hilding Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Svetsbo Aktiebolag har 556494-5805 som sitt organisationsnummer.