Truckdoktorn Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Truckdoktorn Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Truckdoktorn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Truckdoktorn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Truckdoktorn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-26. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Truckdoktorn Aktiebolag ska trivas.

Truckdoktorn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av truckar, reservdelar och tillbehör, bedriva uthyrning och finansiell verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bank- rörelse eller i lagen om kreditmarknadsbolag, förvalta lös egendom och värdepapper, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Truckdoktorn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Truckdoktorn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Truckdoktorn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Truckdoktorn Aktiebolag är Saleskog, Anette Marie Angela som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Sven Erik Arne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jonas Patrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Truckdoktorn Aktiebolag har 556494-5706 som sitt organisationsnummer.