TeErr Förvaltnings AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, samt äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper ävensom, utöva leasingverksamhet och försäljning av fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TeErr Förvaltnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är TeErr Förvaltnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1994-09-17 så skapades TeErr Förvaltnings AB och företaget är har F-skattsedel TeErr Förvaltnings AB har haft det sedan 1998-01-01.

TeErr Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556494-0160 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är TeErr Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med TeErr Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 0456-52641 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TeErr Förvaltnings AB är Rittstam, Jan-Erik Tonnie som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ebon Yvonne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .