Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen)

Blekinge län

Information

Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1994-09-17. Men sedan 1995-01-01 så har Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Kyrkhultsv. 3, 293 32, Olofström. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0454-40025.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva parti- och detaljhandel med dagligvaror, livsmedel, husgeråd och bosättningsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) och det är följande personer, Nilsson, Bengt Roland Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Inga-Britt som är född 1933 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Holje Cash Aktiebolag (Holjehallen) är 556493-9477.