Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag

Blekinge län

Information

Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1994-09-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0454-48821.

Sölvesborg arbetar för att företag som Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva utbildning och konferenser inom företrädesvis barnomsorg skola, socialtjänst, äldre handikappomsorg och sjukvård, förlagsverksamhet med försäljning av böcker och utbildningsmaterial i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Kjell Anders Tommy som är född 1949 och har titeln VD, Johansson, Kjell Anders Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stina Klara som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Conator Förlag & Utbildning Aktiebolag är 556493-7026.