Sivertssons Åkeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt handel med och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sivertssons Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Sivertssons Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1994-08-09 så skapades Sivertssons Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sivertssons Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Sivertssons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556490-8035 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Sivertssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Sivertssons Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-50225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sivertssons Åkeri Aktiebolag är Valtonsson, Bo Mats Ronnie som är född 1951 och har titeln VD, Sivertsson, Alve Valton Frank som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Valtonsson, Bo Mats Ronnie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.