Osby Montage & Smide Aktiebolag

Blekinge län

Information

Osby Montage & Smide Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Osby Montage & Smide Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Osby Montage & Smide Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Osby Montage & Smide Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1994-08-22. Men sedan 1994-01-01 så har Osby Montage & Smide Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Storg. 29, 294 34, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Osby Montage & Smide Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-13535.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Osby Montage & Smide Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Osby Montage & Smide Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva smidesverkstad, legotillverkning, monteringsarbete inom industrin, konstsmide ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Osby Montage & Smide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Osby Montage & Smide Aktiebolag och det är följande personer, Lindberg, Vibeke som är född 1951 och har titeln VD, Lindberg, Vibeke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Lars Stig som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Osby Montage & Smide Aktiebolag är 556490-7656.