BBT Providers AB

Blekinge län

Information

556488-4731 är organisationsnummer för bolaget BBT Providers AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BBT Providers AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som BBT Providers AB finns i.

BBT Providers AB har varit registrerat sedan 1994-06-09 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BBT Providers AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

BBT Providers AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BBT Providers AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BBT Providers AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-31980 eller genom brev på följande adress:
Ysanev. 369, 294 92, Sölvesborg

Föremålet för bolagets verksamhet är handel och konsultverksamhet inom databranschen, försäljning och inläggning av golv, städning av byggarbetsplatser samt export och import av nivåskivor för vägbrunnar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BBT Providers AB och det är Bengtsson, Per Anders Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindau, Eva Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,