Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag

Blekinge län

Information

Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindkvist, Sven Anders som är född 1952 och har titeln VD, Lindkvist, Sven Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Håkansson, Jerry Anders Jim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Bert Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ulla Berit Margreth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotBlomén, Lars Olle Edvard som är född 1948 och har titeln Revisor, Nordström, Johan Bengt Oscar som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln RevisorRevisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag på telefon 0456-23490.

Bolaget skall bedriva försäljning och uppsättning av kakel, bedriva handel med värdepapper och konstglas samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sölvesborgs Kakelservice Aktiebolag har 556488-0226 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.