Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Polhemsg. 15 A, 371 39, Karlskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0455-13073.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag har idag 556486-1994 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Baumgarten, Alfred -Baumgarten, Judita är den som för stunden ansvarar för Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning, handel, import och export, utveckling och forskning av bioprodukter företrädesvis rengöringsmedel, träimprigneringsmedel och skokräm, konsultverksamhet inom lantbruk och miljöskydd, konsultverksamhet inom pälsdjursnäring, handel med skinn, handel med industriutrustning inom jordbruksnäring och livsmedelsindustri samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ekoprodukter i Sölvesborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Baumgarten, Alfred som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Baumgarten, Judita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .