Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556486-1747.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-39090 alternativt besöka eller skicka post till Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag på följande adress Tredenborgsv. 20, 294 35, Sölvesborg.

Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Blekinge Pressgjuteri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Bo Sven-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva pressgjutning av aluminium, mässing och zink samt bedriva därmed förenlig verksamhet.