J.A.P. Fastighets AB

Blekinge län

Information

J.A.P. Fastighets AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som J.A.P. Fastighets AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J.A.P. Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

J.A.P. Fastighets AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1994-04-13. Men sedan 1996-01-01 så har J.A.P. Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Röksvampv. 8344, 294 36, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J.A.P. Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-14984.

Sölvesborg arbetar för att företag som J.A.P. Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J.A.P. Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J.A.P. Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J.A.P. Fastighets AB och det är följande personer, Kämpe, Lars Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruhse Kämpe, Eva Marjatta Heléna som är född 1970 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J.A.P. Fastighets AB är 556485-9402.