Redovisningsbyrån KLIES & Co AB

Blekinge län

Information

Redovisningsbyrån KLIES & Co AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Redovisningsbyrån KLIES & Co AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Redovisningsbyrån KLIES & Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Redovisningsbyrån KLIES & Co AB har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Redovisningsbyrån KLIES & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöstigen 5728, 294 91, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-10420.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Redovisningsbyrån KLIES & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Redovisningsbyrån KLIES & Co AB har idag 556483-0197 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Redovisningsbyrån KLIES & Co AB

Bolaget skall bedriva bokförings-, skatte- och konsulttjänster till små och medelstora företag, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Redovisningsbyrån KLIES & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linné, Mats Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Karin Hanna Theresa som är född 1978 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .