Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag

Blekinge län

Information

556478-0855 är organisationsnummer för bolaget Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag finns i.

Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-08 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Furumov. 114, 294 76, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier och andra värdepapper, uppfödning, slakt och försäljning av kyckling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lagerberg i Norjeby Förvaltning Aktiebolag och det är Lagerberg, Curt Inge som är född 1939 och har titeln VD, Lagerberg, Curt Inge som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerberg, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor