Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1993-08-26 så har Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nogersund Hamnen, 294 95, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-56160.

Bolaget skall bedriva handel med och tillverkning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Juteskär, Sven-Johan Wendel som är född 1968 och har titeln VD, Juteskär, Sven-Johan Wendel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Sten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Per Ola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars-Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln RevisorHåkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Hugosson & Persson Fisk Försäljnings Aktiebolag har 556471-8327 som sitt organisationsnummer.