Lindrup Reklam & Grafiska Design AB

Blekinge län

Information

Lindrup Reklam & Grafiska Design AB är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Lindrup Reklam & Grafiska Design AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lindrup Reklam & Grafiska Design AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lindrup Reklam & Grafiska Design AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1993-07-07. Men sedan 1994-01-01 så har Lindrup Reklam & Grafiska Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nabbav. 11, 294 36, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindrup Reklam & Grafiska Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-13925.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Lindrup Reklam & Grafiska Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindrup Reklam & Grafiska Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget ska producera reklamtidningar och försäljning av trycksaker och distribution.

Firmatecknare för Lindrup Reklam & Grafiska Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lindrup, Johan Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindrup Reklam & Grafiska Design AB och det är följande personer, Lindrup, Johan Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Saga Mary Gullbritt som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindrup, Élen Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Berger, Jens Ola Håkan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.Åhus Konsult & Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindrup Reklam & Grafiska Design AB är 556470-4079.