Mogens Data Aktiebolag

Blekinge län

Information

Mogens Data Aktiebolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Mogens Data Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansen, Mogens Skjold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Birtha Anna Lise som är född 1933 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mogens Data Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mogens Data Aktiebolag på telefon 070-8602131.

Bolaget skall bedriva datakonsultationer- och tjänster, försäljning av hård- och mjukvara, adnimistrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mogens Data Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mogens Data Aktiebolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mogens Data Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Mogens Data Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mogens Data Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hansen, Birtha Anna Lise -Hansen, Mogens Skjold

Mogens Data Aktiebolag har 556468-6235 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.