Byggnadsställningar i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Byggnadsställningar i Sölvesborg AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggnadsställningar i Sölvesborg AB är ett av dem. Statusen för Byggnadsställningar i Sölvesborg AB är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsställningar i Sölvesborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-21. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggnadsställningar i Sölvesborg AB ska trivas.

I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva montering och uthyrning av byggnadsställningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsställningar i Sölvesborg AB inte är momsregistrerat.

Idag är Byggnadsställningar i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsställningar i Sölvesborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-303480.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Byggnadsställningar i Sölvesborg AB är Björklund, Jan-Anders Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Hans-Inge Conny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Tord Magnus Kristian som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Byggnadsställningar i Sölvesborg AB har 556466-2145 som sitt organisationsnummer.