Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva lager- och terminalhantering, spedition, lastning och lossning av fartyg, hamndrift, skeppsmäkleri och klarering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1993-03-04 så skapades Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor har haft det sedan 1999-01-01.

Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556463-3229 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor så går det att nå dem via telefon på 0456-12295 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Jan-Erik -Ståhl, Bertil Ingolf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Sölvesborgs Skeppsmäkleri- och Speditionskontor är Olsson, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln VD, Ståhl, Bertil Ingolf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bruyneel, Geert Paul som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Nils-Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wästerlund, Leif Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln SuppleantSvensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisor, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.