Procona Interiör Aktiebolag

Blekinge län

Information

Procona Interiör Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Procona Interiör Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Procona Interiör Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Procona Interiör Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Procona Interiör Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Procona Interiör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 36, 294 34, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-19950.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Procona Interiör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Procona Interiör Aktiebolag har idag 556462-7379 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fischer, Fritz Roger är den som för stunden ansvarar för Procona Interiör Aktiebolag

Bolaget ska bedriva marknadsföring och försäljning av möbler, bedriva därmed förenlig konsultverksamhet samt idka med detta verksamhetsområde förenlig verksamhet.

I Procona Interiör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fischer, Fritz Roger som är född 1948 och har titeln VD, Fischer, Fritz Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Birgitta Ros-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Frank Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor.