Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori)

Blekinge län

Information

Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) har haft sedan 1994-01-01. Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderg. 15, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-10008.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) Privat, ej börsnoterat.

Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) har idag 556457-8648 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori)

Bolaget skall bedriva bageri- och konditoriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Södergatans Konditori Aktiebolag (Kristinas Konditori) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallberg, Anna Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frosth, Barbro Ann-Charlotte som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Frosth, Owe Aage Patric som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hallberg, Carl Christian Martin T som är född 1968 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.