Sölvesborgs Data Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Data Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Sölvesborgs Data Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Data Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Data Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-06. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sölvesborgs Data Aktiebolag ska trivas.

Sölvesborgs Data Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara försäljning och reparationer av datorer, tillbehör samt utbildning inom dataområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Data Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Sölvesborgs Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Data Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10490.

Firman tecknas var för sig av -Brandt, Pia Ingela Annette -Johnsson, Bengt Erik Ingmar.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Data Aktiebolag är Brandt, Pia Ingela Annette som är född 1961 och har titeln VD, Johnsson, Bengt Erik Ingmar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Pia Ingela Annette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor.

Sölvesborgs Data Aktiebolag har 556455-6107 som sitt organisationsnummer.