Ole Nonbye Svenska Aktiebolag

Blekinge län

Information

Ole Nonbye Svenska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Ole Nonbye Svenska Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ole Nonbye Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ole Nonbye Svenska Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1992-07-01. Men sedan 1992-01-01 så har Ole Nonbye Svenska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Boulevarden 12, 291 32, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ole Nonbye Svenska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-18600.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Ole Nonbye Svenska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ole Nonbye Svenska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning, import och export inom reklam- och skyltbranschen, handel med och förvaltning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ole Nonbye Svenska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ole Nonbye Svenska Aktiebolag och det är följande personer, Nonbye, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hvidberg Madsen, Carsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lerche, Henning som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mejhert, Gunilla Margareta Katarina som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Noresson, Rolf Karl Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ole Nonbye Svenska Aktiebolag är 556450-2911.