Sölve Smedja Aktiebolag

Blekinge län

Information

556449-9886 är organisationsnummer för företaget Sölve Smedja Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölve Smedja Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölve Smedja Aktiebolag finns i.

Sölve Smedja Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-06-26 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölve Smedja Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Sölve Smedja Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölve Smedja Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sölve Smedja Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-10423 eller genom brev på följande adress:
Mjällbyv. 9, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva tillverkning och service av metalldetaljer till båtar och verkstadsindustrin samt utföra smidesrestaureringar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölve Smedja Aktiebolag och det är Korva, Paavo Pasi som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidling, Jaana Jessica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,