Instructab Personalutveckling Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Instructab Personalutveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Instructab Personalutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Instructab Personalutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556446-6570.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-10294 alternativt besöka eller skicka post till Instructab Personalutveckling Aktiebolag på följande adress Söderg. 1, 294 31, Sölvesborg.

Instructab Personalutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Instructab Personalutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundberg, Ingrid som är född 1913 och har titeln Suppleant , Nilsson, Karin Cecilia som är född 1970 och har titeln Suppleant , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom personal- och arbetsmarknadsutbildning, personalrekrytering och uthyrning av personal, läromedelsproduktion samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva försäljning av damkonfektion.