Bert Anderssons Åkeri AB

Blekinge län

Information

556442-7671 är organisationsnummer för verksamheten Bert Anderssons Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bert Anderssons Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Bert Anderssons Åkeri AB finns i.

Bert Anderssons Åkeri AB har varit registrerat sedan 1992-02-03 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bert Anderssons Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bert Anderssons Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bert Anderssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bert Anderssons Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-13481 eller genom brev på följande adress:
Slånbärsstigen 8, 294 38, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bert Anderssons Åkeri AB och det är Andersson, Bert Inge Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Danuta Wladyslawa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,