CUPRUS Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns CUPRUS Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. CUPRUS Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

CUPRUS Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556440-0454.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-10597 alternativt besöka eller skicka post till CUPRUS Aktiebolag på följande adress Timotejv. 34, 294 37, Sölvesborg.

CUPRUS Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I CUPRUS Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rönne, Jette Aas som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import- och exporthandel med de Baltiska staterna inom heminredningsbranschen, grafisk industri, mekanisk industri och byggbranschen, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning, friskvårdsverksamhet, handel med hälsokostprodukter, design och marknadsföring av heminredningsprodukter, bedriva konsultverksamhet inom handel med Östeuropa samt därmed förenlig verksamhet.