Signehems Jordbruksförvaltning AB

Blekinge län

Information

Signehems Jordbruksförvaltning AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Signehems Jordbruksförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Eva Birgitta som är född 1933 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Hans Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Göte som är född 1925 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Signehems Jordbruksförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Signehems Jordbruksförvaltning AB på telefon 0456-61109.

Bolaget ska bedriva uppfödning av kycklingar, bedriva jordbruk, handel med livsmedel, restaurangverksamhet med servering och avhämtning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Signehems Jordbruksförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Signehems Jordbruksförvaltning AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Signehems Jordbruksförvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Signehems Jordbruksförvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Signehems Jordbruksförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Eva Birgitta -Larsson, Hans Anders -Larsson, Hans Göte

Signehems Jordbruksförvaltning AB har 556439-7577 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.