Stjärnstrands Taxi Aktiebolag

Blekinge län

Information

Stjärnstrands Taxi Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Stjärnstrands Taxi Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stjärnstrands Taxi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stjärnstrands Taxi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Stjärnstrands Taxi Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stjärnstrands Taxi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tage Thottsg. 5, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-18500.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stjärnstrands Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stjärnstrands Taxi Aktiebolag har idag 556438-5580 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stjärnstrands Taxi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran samt handel med värdepapper.

I Stjärnstrands Taxi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stjärnstrand, Rune Nils Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjärnstrand, Pär Anders Johan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .