S.N. Lantbruks Aktiebolag

Blekinge län

Information

S.N. Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där S.N. Lantbruks Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. S.N. Lantbruks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. S.N. Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S.N. Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norremarksv. 59, 294 92, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-50260.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är S.N. Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

S.N. Lantbruks Aktiebolag har idag 556435-6441 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Thuresson, Nils Ture -Thuresson, Sven Gustav är den som för stunden ansvarar för S.N. Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lantbruk, försäljning av jordbruksprodukter samt förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I S.N. Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thuresson, Nils Ture som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thuresson, Sven Gustav som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Thure Verner som är född 1913 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .