Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag

Blekinge län

Information

Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Sven Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulrika Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Helena Cecilia som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag på telefon 0456-14011.

Bolaget skall bedriv handel med kläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Sven Bertil -Karlsson, Ulrika Birgitta -Larsson, Hans Anders -Svensson, Helena Cecilia

Larsson & Karlsson Modekläder Aktiebolag har 556435-3539 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.