Fiducia Rederi Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Fiducia Rederi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Fiducia Rederi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Fiducia Rederi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556432-6345.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0454-15844 alternativt besöka eller skicka post till Fiducia Rederi Aktiebolag på följande adress Jungmansv. 6, 294 72, Sölvesborg.

Fiducia Rederi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fiducia Rederi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Karl-Gustav Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Antonsson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Suppleant , Mattsson, Anders Konrad som är född 1968 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva rederirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.